Ziua Mondială a Recunoştinţei

0

Oamenii nu se întâlnesc întâmplător! Sunt oameni cu care avem conexiuni profesionale, spirituale sau sociale. Acesti oameni joacă diferite roluri în ascensiunea noastră şi vin pentru a ne învăţa anumite lecţii, în timp ce alţii sunt nesemnificativi şi trec pe lângă noi.

Sunt oameni care ne trezesc! Ei vin, nu stau mult, ne aduc aminte de misiunea nostră, îşi spun lecţia şi … pleacă.

Sunt oameni care ne reamintesc! Ne aduc aminte de greşelile noastre, de faptul că am uitat o lecţie pe care trebuia s-o învăţăm în trecut.

Sunt oameni care ne ajută să ne dezvoltăm! Apar în momentele cheie, când avem cel mai mult nevoie de ajutor. Ei ne ajută să trecem peste greutăţi şi ne dau un puseu în drumul evoluţiei noastre spirituale.

Sunt oameni care rămân! Un număr extrem de mic de oameni rămân alături de noi pe tot parcursul vieţii. Indiferent de situaţie, aceştia sunt acolo şi încearcă să aducă soarele în sufletul nostru. Ei ne ridică atunci când cădem şi niciodată nu o să ne părăsească.

Nu poţi înlocui niciodată o persoană, fiindcă fiecare e diferit în felul lui. Găseşte pe cineva care te face să te simţi util şi demn, care va şti cât este de norocos că te are alături, care va recunoaşte tot ce ai făcut şi ce vei face, care are încredere în tine, care nu-ţi va tăia aripile, ci te va ajuta să-ţi atingi culmile. Nu pierde timpul! Dar pentru fiecare, păstrează măcar o zi a Recunoştinţei!!!

1 2

3 4

5 6

9 10

11 12

7 8

13 14

17 18

19 20

21 22

23 24

                               24

 

About Author: Voluntarul de Serviciu