Activitati

10 Events listed

05 Iun

La Mulți Ani Dascăle!

În spatele oricărui om, bogat sau sărac, celebru sau nu, se află o dulce, amară, dar frumoasă stea: EXCELENŢA SA ... DASCĂLUL Excelența Sa nu Read More »

Orgnizer:

01 Iun

La Mulți Ani Copilărie!

Pentru mulți dintre noi copilăria este un paradis pierdut, care trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie țesută-n aur și-n mărgăritare. Read More »

Orgnizer:

01 Iun

Voluntarul Sanitar

Concursul Voluntarul Sanitar este o competiţie anuală, ce pune în evidenţă abilitatea elevilor în acordarea Primului Ajutor. Anul acesta concursul Read More »

Orgnizer:

18 Mai

Dream Management

Am discutat despre idealuri, scopuri și speranțe, despre realizări și obstacole. Am aflat ce ne propune Universul pentru a ne atinge visele și că Read More »

Orgnizer:

11 Mai

Prim Ajutor

Primul Ajutor de bază este un ajutor temporar acordat în caz de urgenţă pentru salvarea vieţii, prevenirea unor complicaţii ulterioare şi ameliorarea Read More »

Orgnizer:

05 Mai

Descoperă Bucureștiul

Caricaturile lui Viorel Baciu, aflate pe panourile din gardul care separă Delta Văcăreşti de restul oraşului ne-au trezit curiozitatea de a afla Read More »

Orgnizer:

28 Apr

Zbor de îngeri

Vă doresc ca această sfântă sărbătoare să vă însenineze viața, să vă aducă pace în gânduri și bucurie pe chip. Căci un zâmbet este ca Read More »

Orgnizer:

19 Apr

Diversitate & toleranță

Am discutat despre diversitate, acceptare, toleranță și integrare. Sunt noțiuni profund integrate în viața tinerilor. Fac diferența între ele Read More »

Orgnizer:

13 Apr

Construim echipa

Ploaia rece de afară nu ne-a încurcat și am ajuns la întâlnirea de sâmbătă. Ne-am pregătit vocile și mișcările de dans pentru karaoke, o modalitate Read More »

Orgnizer:

11 Apr

Prim Ajutor continuă

La cursurile cu liceenii îmbinăm utilul cu plăcutul. Sunt foarte receptivi și dornici să cunoască lucruri noi. Daniela și Andrei sunt acolo să Read More »

Orgnizer: