Activitati

10 Events listed

05 Oct

Domnul Trandafir există!

Gabriela MUNTEANU – Să fiu dascăl mi-ai menit Ce bun ai fost cu mine, Doamne, Lasându-mă copil mereu, Să pot veni atâtea toamne La școală, făr Read More »

Orgnizer:

28 Sep

Adolescentul

Adolescentul ... un bulgăre de întrebări, de căutări, de încercări. Fiecare are o poveste de om mare. Povești grele, de neașteptat, dar pe care Read More »

Orgnizer:

19 Sep

DBT demonstrativa

Metoda dezbaterii are ca scop atingerea esenţei unei probleme prin discutarea ei. Baza acestui studiu este argumentarea. Argumentarea înseamnă structurarea Read More »

Orgnizer:

27 Aug

Școala de vară – continuă

În perioada 20-27 august s-a desfășurat la Costinești o altă etapă a programului Proedus de vară. Alți tineri, alte preocupări, alte așteptări: Read More »

Orgnizer:

13 Iul

Premiere stagiu

La finalul perioadei de practică a venit și momentul primirii certificatelor EuroPass. Emoții, cuvinte de mulțumire și apreciere, promisiuni. Toate Read More »

Orgnizer:

10 Iul

Mina George & Charlotte

Mina George & Charlotte este aproape de Morwellham Quay și este locația clasică pentru cea mai bună zonă de copii găsită în Marea Britanie. Read More »

Orgnizer:

05 Iul

Kents Cavern

Kents Cavern este un sistem de peșteri paleolitice din Torquay, Devon. Este remarcabil pentru caracteristicile sale arheologice și geologice. Peșterile Read More »

Orgnizer:

28 Iun

Plymouth

              Read More »

Orgnizer:

23 Iun

Anglia 2019

În perioada 23.06. – 14.07.2019 am avut un stagiu de practică în Plymouth, oraș situat în regiunea South West England. Este unul dintre cele mai Read More »

Orgnizer:

16 Iun

Școala de vară

Proiectul JURNALIST PROEDUS și-a propus și realizat cultivarea și dezvoltarea abilităților necesare pentru o viitoare carieră în jurnalism și Read More »

Orgnizer: