Activitati

10 Events listed

28 Apr

Zbor de îngeri

Vă doresc ca această sfântă sărbătoare să vă însenineze viața, să vă aducă pace în gânduri și bucurie pe chip. Căci un zâmbet este ca Read More »

Orgnizer:

19 Apr

Diversitate & toleranță

Am discutat despre diversitate, acceptare, toleranță și integrare. Sunt noțiuni profund integrate în viața tinerilor. Fac diferența între ele Read More »

Orgnizer:

13 Apr

Construim echipa

Ploaia rece de afară nu ne-a încurcat și am ajuns la întâlnirea de sâmbătă. Ne-am pregătit vocile și mișcările de dans pentru karaoke, o modalitate Read More »

Orgnizer:

11 Apr

Prim Ajutor continuă

La cursurile cu liceenii îmbinăm utilul cu plăcutul. Sunt foarte receptivi și dornici să cunoască lucruri noi. Daniela și Andrei sunt acolo să Read More »

Orgnizer:

06 Apr

Echipă – grup

Am continuat să lucrăm la sesiunea comunicare. Subiectele sunt multiple și delicate. Necesită multă acțiune și ideile vin pe măsură ce lucrăm. Read More »

Orgnizer:

03 Apr

DBT o altă etapă

Am adunat idei de moțiuni de la dbt-eri și am început să le jucăm. Sunt receptivi și tot mai motivați. Credem că e o idee bună de resuscitare. Read More »

Orgnizer:

30 Mar

Solnița

Hei! Mai știi când erai mic și te jucai cu o bucată de hârtie împăturită, numită ” Solnița”. Asta am folosit noi la Fun Learning. Metodele Read More »

Orgnizer:

30 Mar

Managementul conflictelor

Azi am dezbătut conflictul. Am aflat că dacă ne pasă trebuie să alegem medierea, calea înțeleaptă pentru oameni, comunicarea sinceră și onestă. Read More »

Orgnizer:

28 Mar

Prim Ajutor continuu

Metodele de predare se dezvoltă în timp. Roberto a abordat metoda centrată pe cursant. Are grupe mici, alese după abilități. Așa nu mai apar: ” Read More »

Orgnizer:

20 Mar

Formăm ecgipe

Daniela și Alexandru formează o echipă foarte bună. Se completează unul pe celălalt cum nu se poate mai bine. Sunt maturi în prezentare și echipa Read More »

Orgnizer: