Activitati

10 Events listed

16 Dec

Magia Crăciunului există!

        Să permitem magiei să pătrundă în viața noastră! Magia există atâta timp cât continui să crezi în ea. Nu este accesibilă numai Read More »

Orgnizer:

15 Dec

Miracolul Crăciunului

           Miracolul Crăciunului e în noi! Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie și ne amintește de copilărie, de zăpezile bogate și prevestitoare Read More »

Orgnizer:

14 Dec

Cafeneaua diversității

           În cadrul Cafenelei am conștientizat că diversitatea este o calitate ce nu este valorificată îndeajuns în societatea de astăzi. Read More »

Orgnizer:

07 Dec

Timp de calitate!!!

Ia-ți ceașca de cafea sau ceai, după preferință, elimină orice element disturbător din jurul tău și asigură-te că stai confortabil ... Urmează Read More »

Orgnizer:

06 Dec

Cizmulițele lui Moș Nicolae

         Legenda lui Moş Nicolae s-a născut în Asia Mică. Sfântul Nicolae s-a născut în anul 270 în cetatea Patara din Asia Mică (în prezent Read More »

Orgnizer:

30 Noi

Examen PA

A venit și ziua examenului! Emoții cum nu am avut niciodată. Teorie ... 9 întrebări cu un punct din oficiu ... Vine proba practică. Alte emoții Read More »

Orgnizer:

23 Noi

Prim Ajutor

Am ajuns și la ultima sesiune de Prim Ajutor, înainte de examen. O recapitulare sumativă ne readuce în situații de acordare a ajutorului atât de Read More »

Orgnizer:

16 Noi

Ziua Atelier

Activitățile din ziua atelier sunt interactive, dezvoltă spiritul competitiv, creativitatea, testează capacitatea de concentrare, îndemânarea, încurajează Read More »

Orgnizer:

09 Noi

Teatrul Forum

        Teatrul Forum nu este orice fel de teatru. Teatrul Forum este un instrument de intervenție socială. Adică o piesă de teatru propriu-zisă Read More »

Orgnizer:

05 Noi

Argumentarea

Argumentarea trebuie să aibă o numită structură: SEXI. Nu, nu e ce credeți! Este destul de greu! Trebuie să te informezi foarte mult, să legi Read More »

Orgnizer: